Implantul cohlear CONCERTO – cel mai mic si mai performant implant disponibil in acest moment a fost aprobat pentru campania “Bun-venit in lumea sunetelor”

ic

Campania “Bun-venit in lumea sunetelor” aduce cele mai bune vesti participantilor la acest program. Comisia de specialitate a CLINICII URECHII a decis achizitionarea celui mai performant implant cohlear existent in acest moment pe piata pentru a fi implantat copiilor selectionati. Beneficiind de sprijinul producatorului (Firma MED-EL AUSTRIA), care s-a implicat direct in aceasta campanie, comisia a decis sa ofere copiilor implantati accesul la cea mai performanta tehnologie disponibila in acest moment prin utilizarea implantului CONCERTO.

Cel mai mic si mai usor implant cohlear din titan din lume

Noul implant cohlear CONCERTO produs de firma austiaca MED-EL este cel mai mic implant cu carcasa de titan disponibil in acest moment pe piata. Implantul are aceeasi amprenta ca si precedenta generatie de implante MED-EL (Sonata), insa grosimea sa este cu 25% mai mica. Greutatea totala a implantului este de 7.6 grame!  Aceasta particularite il transforma in optiunea ideala de implantare la copii, dar si la adulti de orice varsta, fiind conceput pentru a fi implantat printr-o tehnica chirurgicala minim invaziva. Reducerea dimensiunilor permite o stabilitate mai buna a implantului, minimizand astfel riscul de deplasare accidentala ulterioara. Implantul este prevazut cu un electrod flexibil atraumatic, care protejeaza resturile de auz, iar dimensiunea acestuia permite stimularea cohleei pe intreaga sa lungime, deci pe toate frecventele auditive.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Implantul cohlear CONCERTO – cel mai mic si mai performant implant disponibil in acest moment a fost aprobat pentru campania “Bun-venit in lumea sunetelor””

  1. […] implantabil: CONCERTO (folosit in campania “Bun venit in lumea sunetelor!” organizata de Clinica […]

  2. […] implantabil: CONCERTO (folosit in campania “Bun venit in lumea sunetelor!” organizata de Clinica […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Buy best wordpress themes and Save. | Thanks to Free WordPress Themes, Top WordPress Themes and Free WordPress Themes