MAESTRO – Sistem de implant cohlear MED-EL

maestro

Compania MED-EL a realizat cel mai performant sistem de implant cohlear disponibil in acest moment conform Haumann et al. (2010) folosind functia fiziometrica descrisa de Schmidt et al. (1997).

Sistemul de implant cohlear MAESTRO cuprinde:

Rezultatele exceptionale ale acestui sistem sunt datorate caracteristicilor de top ale fiecarei componente in parte, dintre care trebuie sa amintim noua generatie a tehnologiei FineHearing precum si Managementul Automat al Sunetului (ASM) pentru o experienta auditiva optima in medii sonore dificile si schimbatoare. Consumul energetic a fost diminuat cu 50%, asigurand functionarea sistemului pe durata a aprox. 90 ore cu o baterie standard zinc-aer sau o zi intreaga cu acumulatorul reincarcabil DaCapo. Interventia chirurgicala de implantare a dispozitivului CONCERTO este mai usoara si mai rapida datorita faptului ca este cel mai mic implant cohlear de titan de pe piata. Un beneficiu unic al sistemului MAESTRO este posibilitatea de stimulare atat secventiala cat si paralela pentru un transfer cat mai rapid al informatiei sonore catre nervul auditiv. De asemenea, cunoscandu-se avantajele implantarii bilaterale, procesorul de sunet OPUS 2 si telecomanda FineTuner sunt pregatite pentru o astfel de configuratie binaurala.

Beneficiile sistemului de implant cohlear MAESTRO sunt extrem de numeroase, reprezentand rezultatul a peste 20 de ani de cercetare si dezvoltare de top in domeniul implantelor auditive a companiei austriece MED-EL.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “MAESTRO – Sistem de implant cohlear MED-EL”

  1. […] Cititi intregul articolul aici. Post Published: 21 noiembrie 2010 Author: Dr. Dan Masariu Found in section: Implant auditiv, implant cohlear […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Buy best wordpress themes and Save. | Thanks to Free WordPress Themes, Top WordPress Themes and Free WordPress Themes