OPUS 2. Cel mai subtire si mai usor procesor de sunet pentru implantul cohlear

OPUS-2

 

Compania Med-El revine cu un nou procesor de sunet pentru sistemul de implant cohlear Maestro, numit OPUS 2. Sloganul sub care a avut loc recenta lansare este “Cel mai subtire si mai usor procesor de sunet”, fiind primit cu foarte mare interes la a 11-a editie a Conferintei Internationale de Implant Cohlear ce s-a desfasurat la Stockholm intre 30 iunie si 3 iulie 2010.

Principalele caracteristici ale procesorului de sunet pentru sistemul de implant cohlear Maestro cuprind:

 • Durata de viata a bateriei este mai mare cu pana la 50% datorita noului design al antenei, furnizand energie pentru functionarea unei zile intregi (16 ore) cu sistemul reincarcabil DaCapo si scazand costurile de utilizare.
 • Imbunatateste performanta auditiva prin folosirea noilor tehnologii de procesare a sunetului (Maestro System Software versiunea 4.0) si este compatibil cu viitoarele strategii de codare sonora. OPUS 2 furnizeaza de pana la 5 ori mai multa informatie sonora de structura fina pentru o experienta auditiva mai bogata.
 • In acest moment este cel mai subtire si mai usor procesor de sunet pentru implant cohlear, devenind foarte comod de purtat de catre copii. Mai mult, designul modular al acestuia il fac potrivit pentru copiii de orice varsta sau pentru nevoi speciale. De asemenea, OPUS 2 poate fi “colorat” in 12 nuante.
 • Telecomanda FineTuner este echipata cu butoane separate pentru fiecare functie, inlaturand meniul pentru setari pentru o utilizare rapida si eficienta.
 • Intrare standard pentru Assistive Listening Devices (ALD), adica se poate conecta la sisteme de imbuntatire a auzului deja folosite in aumite situatii.
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “OPUS 2. Cel mai subtire si mai usor procesor de sunet pentru implantul cohlear”

 1. […] caracteristici ale procesorului de sunet pentru sistemul de implant cohlear Maestro cuprind:    citeste mai mult Post Published: 19 iulie 2010 Author: Dr. Dan Masariu Found in section: Implant auditiv, implant […]

 2. irina says:

  buna ziua am probleme cu urechea dreapta am fost la orl si mia spus ca am mastoidita. mia dat sa fac antibiograma si radiografii as dori sa stiu cum este mai bine tratata aceasta boala prin operatie sau prin tratament?va multumesc

 3. Diagnosticul de otomastoidita impune de regula un tratament chirurgical ( operatia).

 4. […] de sunet (componenta externa): OPUS 2 (cititi aici articolul de prezentare pe […]

 5. […] de sunet (componenta externa): OPUS 2 (cititi aici articolul de prezentare pe […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Buy best wordpress themes and Save. | Thanks to Free WordPress Themes, Top WordPress Themes and Free WordPress Themes