Implantul de ureche medie Vibrant Soundbridge® omologat pentru copii

implant de ureche medieImplantul de ureche medie Vibrant Soundbridge® fabricat de compania Med-El, Austria, a primit omologarea in Uniunea Europeana pentru a fi folosit la copiii si adolescentii hipoacuzici.

Pe langa indicatiile audiologice bine stabilite pentru adulti, acest tip de implant auditiv este recomandat copiilor cu malformatii ale urechii externe si ale urechii medii precum atrezia aurala. Componenta vibratorie a implantului (bobina numita FMT – Floating Mass Transducer®) poate fi atasata oricarei structuri vibratorii din urechea medie, precum scarita sau fereastra rotunda, realizand astfel un by-passs al urechii externe, al membranei timpanice sau al lantului de osisoare, adesea afectate in malfomatiile congenitale ale urechii.

Vibrant Soundbridge® prezinta o multitudine de avantaje care il califica pentru tratamentul hipoacuziilor neurosenzoriale, de transmisie sau mixte la copii, printre care amintim faptul ca este singurul implant auditiv de ureche medie care se ataseaza intr-un singur punct, nefiind astfel afectat de modificarile anatomice ale craniului survenite natural in procesul de dezvoltare al tanarului pacientului. De asemenea, acest implant beneficiaza de cea mai indelungata experienta de utilizare la pacientii adulti, fiind implantat cu succes in ultimii 12 ani in cele mai prestigioase clinici de profil din lume.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Implantul de ureche medie Vibrant Soundbridge® omologat pentru copii”

  1. […] Pe langa indicatiile audiologice bine stabilite pentru adulti,  citeste articol… […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Buy best wordpress themes and Save. | Thanks to Free WordPress Themes, Top WordPress Themes and Free WordPress Themes